off - on - off - online

Een jaartje of 13. Met honderd bij elkaar gespaarde euro's ging ik naar de winkel. Ik kwam naar buiten met een roze klaptelefoon. Het tofste wat je er mee kon doen was de ringtone veranderen. Dat was leuk. De eerste dag... Verder was het een handig en praktisch apparaat want je kon er mee bellen. Inmiddels heb ik een telefoon die iedereen heeft, zo eentje voor de dorst. Ik zit ermee actief op Whatsapp, Instagram, Facebook en Pinterest. Verder regel ik met mijn mobiele telefoon mijn mail, mijn bankzaken, mijn boodschappenlijstjes, mijn notities, mijn muziek, mijn camera en foto's, verkoop ik via apps kleding, shop ik via andere apps dingen die ik niet nodig heb, bestel ik eten, houd ik mijn hardlooprondjes bij, zet ik het licht thuis aan en uit... enzovoort... ik heb nog net geen app waarmee ik 's avonds mijn make-up afhaal en mijn nachtjapon aantrek.

Lees meer »

Collab Iris - Houden van vrouwen

Vriendinnen, oud klasgenoten, oud huisgenoten, een soort van familie en samen hadden we eerder een blog. Maar nog nooit creëerden we samen iets. Een product, een stukje kunst, iets wat je kan vastpakken... het werd tijd. En nu is het er! Samen met Iris van 't Wout maakte ik een serie van 5 collages. Een project naar mijn hart!

Lees meer »

Dankje, april

Hee mei, je bent er alweer. 2 minuten stil geweest, onze vrijheid gevierd en de moederdag cadeautjes liggen te wachten op zondag. Mei, ik vind jou een heerlijke maand. Blote benen op de fiets, croissantjes in de zon en net als april laat je een hoop in bloei staan. April vind ik ook een fijne maand. De eerste zonder-winterjas-dagen, het vieren van onze koning en omdat het dan weer lente is. Bedankt april. Dit jaar was je anders maar ook weer niet. Zoals ieder jaar ging ik zonder winterjas, vierden we onze koning en werd het net als vorige jaren gewoon weer lente.

Lees meer »

#maartmaakmaand

Zo. Dat was hem. Wie mij volgt via mijn social media kanalen, weet dat ik mijzelf deze maand een extra uitdaging gaf. 'Elke dag van de maand maart iets maken'. Maart maak maand noemde ik het. 'Iets' mocht van alles zijn. Een lekker gerecht, een kleine tekening of een groot schilderij. Of een blog of een website... Enzovoort.

Lees meer »

Easy peasy keeping it breasy

12.07.2019 en 07.09.2019. Twee data die ik de afgelopen tijd constant door elkaar heb gehaald. Op de eerste zou ik ineens iemands vrouw worden, op de volgende ineens iemands moeder...

Lees meer »

Een nieuw begin

December 2018. Ik zei mijn baan op om voor 'mezelf te gaan'. Meer kunstwerkjes maken, pop-up winkeltjes organiseren, mezelf helemaal ontplooien en ontwikkelen in al mijn creatieve ideeën: dat was het idee. Man, man, man, wat had ik daar zin in! En nog steeds. Maar er kwam nog meer 'nieuws' voorbij en dat gooide de hele planning door de war. Het mooiste cadeau ooit, een mini baby, stond blijkbaar ook op de planning voor dit jaar! En om 2019 dan maar helemaal compleet te maken, zullen mijn allerliefste Larry en ik later deze maand trouwen.

Lees meer »