Een nieuw begin

Gepubliceerd op 1 juli 2019 om 15:44

December 2018. Ik zei mijn baan op om voor 'mezelf te gaan'. Meer kunstwerkjes maken, pop-up winkeltjes organiseren, mezelf helemaal ontplooien en ontwikkelen in al mijn creatieve ideeën: dat was het idee. Man, man, man, wat had ik daar zin in! En nog steeds. Maar er kwam nog meer 'nieuws' voorbij en dat gooide de hele planning door de war. Het mooiste cadeau ooit, een mini baby, stond blijkbaar ook op de planning voor dit jaar! En om 2019 dan maar helemaal compleet te maken, zullen mijn allerliefste Larry en ik later deze maand trouwen.

Welkom in mijn 'Jaar van de nieuwe dingen'

Tot zover dit jaar dus: bommetje vol. Maar ook om zo verschrikkelijk gelukkig van te worden. Soms is het misschien wat veel en denk ik ''dit hadden we ook wel even relaxt over 3 jaar kunnen verspreiden...'' maar ohmylordy wat geeft het ook veel energie en plezier! Vandaar dat ik besloot: een hele berg aan nieuwe dingen: laten we dat ene juist nu ook weer oppikken!

Met 'dat ene' heb ik het over het schrijven van stukjes en het maken van blogjes. Een paar jaar terug had ik een blog. Samen met mijn lieve vriendinnetje Iris. Zij super sterk in beeld en styling, ik schreef tekstjes en samen maakten we leuke dingen op een website die we Studio Nova Lente noemden. Totdat we allebei in werk en hobby ons eigen weg gingen en ik dus pardoes ook stopte met schrijven...

Maar nu: in deze nieuwe week, in deze nieuwe maand en in dit 'Jaar vol nieuwe dingen'... Is het tijd om de draad weer op de pakken. Ik wil graag laten zien wat ik maak en wat me bezig houdt. Jij vindt dat misschien wel heel leuk om te lezen!?


Tot zover deze eerste blog, over en uit.

En mocht dit nummer na de titel van de blog nog niet in je hoofd zitten, alsjeblieft graag gedaan.

 

Un bacio,

Anouk


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.