FAQ

Bestellen, verzenden, bezorgen

Via deze website kun je de producten van Anouk van Arem bestellen. De beschikbare werken vind je via de pagina's onder het kopje 'shop'. Enkele keren per jaar verkoop ik ook producten via Instagram of op live events als marktjes en pop-up shops. Heb je een specifieke wens of wil je een werk op maat? Stuur mij dan vooral een berichtje of vul je gegevens en vraag in via contact formulier.

 

Afhankelijk van het product / producten wordt je pakket zwaarder en groter, waardoor de verzendkosten hoger worden. De juiste verzendkosten en prijs worden automatisch voor je berekend wanneer je je bestelling plaatst.

Zodra je bestelling is verzonden, kan ik een geplaatste bestelling niet meer wijzigen of annuleren. Zorg ervoor dat je je artikelen zorgvuldig kiest en de juiste verzendgegevens toevoegt voordat je je bestelling plaatst. Neem voor dringende wijzigingen contact op via hello@anoukvanarem.nl. I.v.m. het verzenden kan ik helaas niet garanderen dat je wijziging nog op tijd kan worden doorgevoerd. Ik verpak en verzend bestellingen altijd zo snel mogelijk, meestal tussen de 2-4 werkdagen.

Voor de bezorging van de pakketten maken we gebruik van de diensten van PostNL. Je pakket zal na verzenden binnen 3-5 werkdagen bij je wordt bezorgd. Met de Track & Trace-code die je van ons krijgt, kun je jouw pakket zelf volgen in het logistieke proces bij PostNL. Op afspraak kun je jouw pakket ook komen ophalen in Den Haag. Dit kun je aangeven wanneer je een bestelling plaatst, ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Copywright

We houden hier van inspiratie, maar niet van namaken en kopiëren van werk. Zonder schriftelijke toestemming van Anouk van Arem mogen foto's, afbeeldingen en (kunst)werken niet worden gereproduceerd en/of openbaar gebruikt worden.

Retourneren

Alle werken en producten van Anouk van Arem kunnen niet worden geretourneerd. Meer informatie hier over vind je in de algemene voorwaarden. Vragen? Stuur mij een berichtje via hello@anoukvanarem.nl

Samenwerken

Houd ik van! Neem voor samenwerkingen contact met mij op via hello@anoukvanarem.nl