#maartmaakmaand

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 19:52

Zo. Dat was hem. Wie mij volgt via mijn social media kanalen, weet dat ik mijzelf deze maand een extra uitdaging gaf. 'Elke dag van de maand maart iets maken'. Maart maak maand noemde ik het. 'Iets' mocht van alles zijn. Een lekker gerecht, een kleine tekening of een groot schilderij. Of een blog of een website... Enzovoort.

Of dit lukte? Ben je gek. Een baby, een man, een huishouden, een sociaal leven, dagjes weg én een corona crisis even niet meegerekend was deze uitdaging misschien iets teveel van het goede. Maaaaar.... ik heb er elke dag aan gedacht. "Wat kan ik maken? Wat zal ik maken? Waar zal ik nu eens aan beginnen? Hoe zal ik dat doen?'' Nieuwe ideeën, nieuwe initiatieven, nieuwe samenwerkingen en toch ook wel een aantal mooie dingen gemaakt... Jeetje, wat zijn we lekker in beweging gekomen...!

Zo begon ik mijn bullet journal, ontwierp ik een speendoekje (Speendotje, snel meer!), breide ik mijn liefde én collectie van sieraden uit, schreef een gedichtje, breidde ik een sjaal voor Rumi, creëerde ik een fantastische collage 5-luik samen met Iris van 't Wout (also, snel meer!) en ging in mijn up ook flink aan de knip en de plak voor een collage. Daarbij ben ik deze laatste weken flink aan het corona-koken gegaan en wist ik een rijtje aan mensen enthousiast te maken om de pen op te pakken en mijn kaartjes aan hun geliefde te sturen. 

Het was een mooie maand met muchos mooie projecten. Geen 30, zoals ik mijzelf had uitgedaagd te maken. Maar het kriebelt aan alle kanten. En dit is nog maar het begin. #maartmaakmaand #ennudoor

Reactie plaatsen

Reacties

Lisa
4 jaar geleden

Mooi, inspirerend, lief, bijzonder en eigenzinnig :)
Liefs!

Anouk
4 jaar geleden

lief 🧡 🧡 🧡