Dankje, april

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 14:01

Hee mei, je bent er alweer. 2 minuten stil geweest, onze vrijheid gevierd en de moederdag cadeautjes liggen te wachten op zondag. Mei, ik vind jou een heerlijke maand. Blote benen op de fiets, croissantjes in de zon en net als april laat je een hoop in bloei staan. April vind ik ook een fijne maand. De eerste zonder-winterjas-dagen, het vieren van onze koning en omdat het dan weer lente is. Bedankt april. Dit jaar was je anders maar ook weer niet. Zoals ieder jaar ging ik zonder winterjas, vierden we onze koning en werd het net als vorige jaren gewoon weer lente.Een maand vol inspiratie, vol bloei. Ik had als doel voor april: bouwen aan al die ideeën van mij en vertrouwen te hebben in wat komt. En, eerlijk gezegd, ik ben best trots. Ik heb veel 'gewerkt' en dus veel geleerd. En nog veel meer dan dat heb ik veel genoten. Het was een goede maand, en oh mei! Wat fijn dat jij er nu bent!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.