Easy peasy keeping it breasy

Gepubliceerd op 29 juli 2019 om 13:24

12.07.2019 en 07.09.2019. Twee data die ik de afgelopen tijd constant door elkaar heb gehaald. Op de eerste zou ik ineens iemands vrouw worden, op de volgende ineens iemands moeder...

WOW. Ja, precies. Als ik dit zo opschrijf voel ik een hete stroom aan kriebels door mijn lijf schieten want.. Kak, dat klinkt best heftig, zo in 1 zomer gepropt. Ondanks die kriebels kan ik niet anders zeggen dat ik mij de afgelopen maanden om niks minder zorgen heb gemaakt dan om deze twee nieuwe titels. Vol vertrouwen en met zóveel plezier en trots is dit een zomer om nooit meer te vergeten.

Naast de mentale en praktische voorbereiden op deze twee 'titels', doe ik niet zo veel heftigs. Piano piano, rustig aan, want aan haast en stres doe ik liever niet. En mamma mia wat is het genieten, die kleine simpele dingen... Een strandwandeling, een middag schilderen, een nieuwe vintage jurk waar ik heel blij van word, een dag met mama of zussen in de tuin, een ochtend uitgebreid dommelen. Dat zijn de beste van de beste.

Een blogje zonder echte mededeling dus.
Of juist de belangrijkste van allemaal: het zit hem in die allerkleinste dingen:

take it easy people...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.