Het croissant tasje - samen met Roos - juni 2021

Geïnspireerd op de zomer, franse tafelkleden, lang tafelen onder de Italiaanse zon en onze gezamenlijke liefde voor croissantjes op het strand. Roos van Atelier Roux en ik ontwierpen dit tasje dat we zelf het croissant tasje noemden.

Samen maakten we een een patroon en zochten we stoffen bij elkaar. Bij het plaatsen van een bestelling kon iedereen zelf een favoriete combi maken waardoor geen één tas hetzelfde was. Het tasje is ook binnenste buiten te gebruiken en had twee grote vakken. De tasjes waren een limited edition. Bestellen kan helaas niet meer.

Maar, wat een heerlijk project samen met Roos. Wie weet, tot een volgende!

Collage kaarten - samen met Iris - november 2020

Omdat die eerste serie collages zo'n fijn project was, en zo goed geslaagd ook - konden we het niet laten. We maakten een tweede serie.

Deze keer een serie in de vorm van een kaartenset. Niet alleen knap aan de muur, ook mooi om op te sturen dus. De kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en hebben een mooie simpele achterkant, alle ruimte voor warme wensen en fijne woorden. Vind de set hier.

Houden van vrouwen - samen met Iris - mei 2020

Een serie van 5 collages: Lila, Violet, Lavendel, Mauve en Fuchsia. Ontworpen in samenwerking met Iris van 't Wout en ontstaan uit de inspiratie voor 'de vrouw'. Met deze serie vieren wij de vrouw, haar schoonheid en kracht. Doe je mee?

Een heerlijke samenwerking met een heel fijn eindresultaat.
De serie van vijf collages in print is hier als set of los te bestellen.